Programul şi televizările meciurilor retur din Europa League. De ce este Chelsea mare favorită pentru câştigarea trofeului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lampard, Hazard şi Torres şi Mata sunt piesele grele ale lui Rafael Benitez
Lampard, Hazard şi Torres şi Mata sunt piesele grele ale lui Rafael Benitez

Joi seara, începând de la orele 22.05, sunt programate manşele retur ale celor două semifinale din Europa League. În tur, Chelsea şi Fenerbahce au câştigat împotriva lui Basel, respectiv Banfica, dar returul se anunţă foarte încins pentru cele două locuri din finală.

Fenerbahce a câştigat cu 1-0 disputa de acasă cu Benfica, însă lusitanii formează o echipă de temut pe teren propiu, motiv pentru care este de aşteptat ca meciul retur să fie foarte disputat. De menţionat este că Benfica are un palmares uluitor la meciurile de acasă din cupele europene: din 13 partide, portughezii au câştigat de 12 ori. Barcelona este singura echipă care a învins-o pe Benfica pe „Da Luz” în istoria europeană a ibericilor.

De partea cealaltă, Chelsea a câştigat cu 2-1 meciul de la Basel, iar în retur are de îndeplinit o simplă formalitate. Londonezii sunt aproape calificaţi în finală, partidă care se va disputa la data de 15 mai pe stadionul „Amsterdam Arena”. La casele de pariuri, Chelsea este favorită pentru a cuceri trofeul. Atuurile britanicilor sunt experienţa mare acumulată în cupele europene de-a lungul anilor şi lotul foarte valoros pe care îl are la dispoziţie Rafael Benitez. 

Chelsea – Basel, 22.05, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 2

Benfica – Fenerbahce, 22.05, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite