Chelsea, primul egal în Premier League. Bayern Munchen defilează în Bundesliga. AC Milan, înfrângere acasă în Seria A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea a obţinut doar un rezultate de egalitate în deplasarea de la Queen Park Rangers în Premier League FOTO Mediafax
Chelsea a obţinut doar un rezultate de egalitate în deplasarea de la Queen Park Rangers în Premier League FOTO Mediafax

După două săptămâni de pauză prilejuite de preliminariile pentru Cupa Mondială 2014, meciurile din campionatele de fotbal ale Europa s-au reluat. Chelsea Londra a înregistrat primul egal din actuala stagiune în Premier League, iar Bayern Munchen este lider incontestabil în Bundeliga. Surpriza serii a venit din Italia, unde AC Milan a pierdut pe teren propriu în etapa a treia din Seria A.

În Premier League, Arsenal a zdrobit pe teren propriu pe Southampton, scor 6-1, în timp ce Manchester United a învins fără probleme, acasă, pe Wigan, scor 4-0. În schimb, Chelsea a înregistrat primul egal în campionat pe terenul lui Queens Park Rangers, scor 0-0.

Video cu victoria lui Manchester în faţa lui Wigan:

În clasament conduce Chelsea cu 10 puncte din patru etape, urmată de Manchester (9 puncte) şi Arsenal (8 puncte).

În Germania, Bayern Munchen a câştigat pe teren propriu în faţa lui Mainz, scor 3-1. Stuttgart, viitoarea adversară a Stelei din Europa League, a remizat acasă cu Fortuna Dusseldorf, scor 0-0, iar echipa lui Marica, Schalke, a bătut în deplasarea de la nou promovata Greuther Furth, scor 2-0.

În clasament, Bayern conduce cu nouă puncte din nouă posibile, la două puncte distanţă de următoarea clasată Hannover 96.

În Seria A, deşi Juventus şi Inter Milano încă nu au evoluat, surpriza a constituit-o înfrângerea lui Milan pe teren propriu în faţa Atalantei, scor 0-1. Juventus va juca în deplasare la Genoa, iar Inter se va duela cu nou promovata FC Torino.
Clasamentul este condus de Juventus, care are şase puncte din două meciuri disputate până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite