Variantă pentru pariori: Turbo Cashout - încasezi câştigurile fără emoţia finalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre funcţiile cele mai apreciate de către jucătorii de pariuri online o reprezintă, cea generic intitulată la Fortuna, Turbo Cashout!

Aceasta este o opţiune prin care îţi poţi securiza câştigurile parţiale sau minimaliza pierderile. Turbo cashout funcţionează atât pentru desktop cât şi pentru dispozitive mobile, astfel că în funcţie de desfaşurarea evenimentelor oricând iţi poţi retrage caştigul. Acest sistem oferă posibilitatea de a închide pariul în orice moment. Poţi alege Turbo Cashout pentru a-ţi asigura un eventual câştig sau pentru o pierdere mai mică. Tu decizi când este cel mai bun moment pentru a lua această măsură. Pariul închis se poate realiza înainte de desfăşurarea evenimentului ori în timp ce acesta este în desfăşurare. Se poate aplica atât la pariurile simple, cu unul sau mai multe evenimente, cât şi la selecţiile de tip sistem. Aceasta optiune de retragere a banilor este disponibila pe efortuna.ro, fiind un produs nou, foarte puţine case de pariuri il pun la dispoziţia clienţilor!

Există multe motive pentru care un parior îşi poate dori să utilizeze această opţiune excelentă. Practic ai libertate totală de a alege ce să faci cu banii, oricând. Dacă vezi că echipa ta favorită merge spre eşec, poate vrei să diminuezi pierderile şi să recuperezi o parte din bani. Sau, în cazul în care echipa pe care ai pariat este pe val, dar nu eşti sigur de ea, poate doreşti să profiţi de moment şi să retragi câştigul. Sau, pur şi simplu, îţi schimbi părerea după plasarea unui pariu şi vrei să obţii cât mai mult din miză înapoi, posibil. Tu decizi! Poţi să o faci oricând, la orice moment îţi convine. Trebuie menţionat că biletele care au pe ele evenimente finalizate si pierdute nu sunt eligibile pentru optiunea Turbo Cashout.

 Comunicat de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite