Chelnerul bătut de Mutu a adus nota de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul ospătarului desfigurat de atacantul Fiorentinei susţine că fotbalistului român nu i-au fost aduse injurii rasiste. Lui Mutu i se vor cere daune materiale şi să-şi prezinte scuze public. Luca Spaziani, avocatul kosovarului Berat Racaj, ospătarul agresat de Adrian Mutu, a declarat că fotbalistul român nu a fost făcut „ţigan“.

Avocatul a ţinut o conferinţă de presă ieri, la sala Pacifico a hotelului Grand Mediterraneo din Florenţa, fără clientul său, Berat Racaj, aflat în perioada de convalescenţă după bătaia primită de la Mutu. Kosovarul de 28 de ani nu a părăsit Italia, chiar dacă a avut parte de o presiune mediatică imensă. Alături de el s-au aflat în tot acest timp trei prieteni apropiaţi din ţara sa natală. „Racaj îi urează lui Adrian Mutu o carieră cât mai lungă şi frumoasă la Fiorentina. Dar a fost extrem de dezamăgit să audă că fotbalistul le-a cerut scuze tuturor, dar nu şi lui. Berat este o persoană extrem de liniştită, în cei opt ani de când se află în Italia, nu a avut probleme cu nimeni, nici cu românii şi nici cu italienii", a afirmat avocatul.

Citiţi şi:

Lăcătuş:"Becali speră ca lui Mutu să-i meargă bine

Acesta a dezvăluit că ospătarul îl cunoştea pe Mutu înainte să-l servească weekendul trecut: „Cine nu-l cunoaşte pe Mutu la Florenţa? Normal că îl ştia, dar până atunci nu-l servise niciodată. Iar ceea ce a declarat Adrian, că a fost înjurat în toate felurile, avem martori care pot dovedi că nu este adevărat. Un coleg de al lui mi-a spus că Berat nu l-a făcut ţigan român".

Potrivit surselor noastre, un suporter înfocat al Fiorentinei şi o persoană extrem de puternică la Florenţa l-ar fi convins pe jucătorul român să-i prezinte scuzele ospătarului după meciul cu Catania. „Va fi şi o cerere de daune, însă e prematur să vorbim mai multe în acest moment. Să lăsăm justiţia să-şi urmeze cursul firesc", a afirmat Luca Spaziani, precizând că ospătarul nu îşi permite o operaţie estetică necesară refacerii piramidei nazale. „Clientul meu nu vrea să profite de circul mediatic, nu urmăreşte să devină faimos. Va vorbi şi el, dar nu o să-l iau să facem turul televiziunilor", a încheiat avocatul.

La Florenţa, Adrian Mutu nu mai este iubit ca altă dată. Mai mulţi suporteri sunt de părere că fotbalistul român ar fi trebuit să se odihnească la orele cinci ale dimineţii. „Ce fotbalist este ăla care nu doarme la ora cinci dimineaţă şi se bate cu un ospătar? Nu mai avem nevoie de el. Mutu e un terminat şi nu văd cu ochi buni revenirea lui", a declarat unul dintre fanii înfocaţi ai echipei, susţinut de prietenii lui, în timp ce se aflau la una din cafenelele de lângă „Artemio Franchi".

Unii Suporteri cred în revenirea lui

Pe de altă parte, unii dintre fani consideră că doar Mutu poate scoate echipa din criză şi i-au dedicat acestuia un filmuleţ cu golurile fotbalistului român. „Adrian Mutu e singurul jucator pe care îl avem capabil sa câştige un meci de unul singur" scriu fanii Fiorentinei pe site-ul fiorentinanews.com.

"Să nu luăm totul în glumă, clientul meu e în convalescenţă, respiră greu, are nevoie de 25 de zile de recuperare, familia lui e răvăşită."
Luca Spaziani avocatul chelnerului bătut

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite