Champions League şi Europa League la judo, organizate la Bucureşti. Actorul Gerard Depardieu este invitat special

Champions League şi Europa League la judo, organizate la Bucureşti. Actorul Gerard Depardieu este invitat special

Peste 200 de sportivi vor participa în Champions League şi Europa League la judo, întreceri programate să aibă loc în acest sfârşit de săptămână, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Fondul total de premiere este de peste 200.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Champions League, cea mai importantă competiţie inter-cluburi, România este reprezentată de CSM Bucureşti, la masculin, şi de U Cluj, în competiţia feminină. La Europa league, în competiţia feminină, România este reprezentantă de CSM Deva, iar la masculin de CSM Piteşti.

Champions League se va defăşura vineri. Festivitatea de deschidere va începe la ora 15.30, meciurile fiind programate de la ora 16.00.

Celebrul actor Gérard Depardieu, care a şi filmat în ţara noastră, este invitatul special al evenimentului. De remarcat că este pentru prima dată când ambele competiţii vor fi organizate  în acelaşi timp şi în acelaşi loc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: