CFR vrea să joace în Ungaria: de ce fosta campioană a României a trecut la ameninţări şi cine e arătat cu degetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza datoriilor, formaţia din Gruia a pierdut 24 de puncte şi a ajuns pe ultimul loc în Liga I. Această situaţie l-a scos din sărite pe antrenorul Eugen Trică.

CFR Cluj are o remiză şi două înfrângeri în acest retur şi e la 11 puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură rămânerea în Liga I. Iar asta după ce ardelenii încheiaseră turul pe locul 2, aproape de liderul Steaua.

Depunctarea clubului în iarnă şi rezultatele din retur l-au scos din sărite pe antrenorul Eugen Trică. Acesta a şi trecut la ameninţări, în contextul în care retrogradarea pare iminentă: „Echipa asta nu trebuie să moară. Cu cine o să jucaţi derby-urile? Cu Chiajna, cu Voluntari? Jucaţi cu echipele astea, noi mergem în campionatul Ungariei“.

Trică i-a arătat cu degetul pe foştii fotbalişti ai echipei care au reclamat CFR la comisii, pentru neplata datoriilor, şi au obţinut depunctarea echipei. „Unii două duşuri au făcut pe la Cluj şi şi-au luat sute de mii de euro. Din cauza asta ne-au luat nouă 24 de puncte“, a completat Trică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite