CFR - Slavia Praga: Dan Petrescu, interviu exploziv! Cum a comentat penalty-ul ratat de Omrani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

Dan Petrescu a reuşit să schimbe faţa CFR-ului: echipa care, anul trecut, era umilită de Dudelange (Luxemburg) face acum o figură decentă în Europa, inclusiv când pierde cu o adversară mult mai bună.

CFR Cluj are nevoie de un miracol, dacă vrea să ajungă în grupele Ligii Campionilor, acolo unde România n-a mai avut o reprezentată din 2013!

De aceeaşi părere a fost şi Dan Petrescu, după înfrângerea CFR-ului în Gruia, în turul cu Slavia Praga, scor 0-1. Deşi supărat din cauza eşecului, fostul internaţional a dovedit, încă o dată, că e un mare antrenor, sărind în apărarea lui Omrani, chiar dacă vârful francez a ratat un penalty în repriza secundă.

Ce a spus Dan Petrescu?

*Din păcate pentru noi, Ţucudean a ratat două ocazii mari, Rondon a dat bară, Omrani a ratat penalty. 

*În retur, va fi mult mai greu. Ar fi o minune să ne calificăm, dar băieţii ăştia sunt în stare de orice. 

*Nu poţi mereu să elimini echipe mai bune ca tine. 

*Golul primit a fost mult prea uşor...Dacă marcau altfel, ziceam. A fost o pasă... eu aşa gol n-am mai văzut. A fost un gol ca la tenis cu piciorul. 

*Pe mine nu m-a surprins cu nimic Slavia în prima repriză. I-am studiat, ştiam că aşa va fi. Ei au atacat la Chelsea din primul minut, cu Sevilla...Dar astăzi n-au avut o ocazie clară! Au dominat, dar n-au avut ocazii. Nu-mi aduc aminte un şut pe spaţiul porţii.

*E o echipă mai bună ca Celtic. Au jucat în sferturile Ligii Europa, anul trecut...Trebuie să încercăm iar un miracol şi să avem norocul pe care nu l-am avut astăzi.

*Ştiam că vor ataca, ne-au atacat din primul până în ultimul minut, au avut posesie, dar cel mai bun de pe teren a fost portarul lor! A apărat penalty, a scos trei mingi, au dominat, dar nu ţin minte vreo ocazie în afară de gol. Ăsta e fotbalul. În retur, 100% vor avea ocazii. Tot norocul pe care l-am avut în meciurile trecute s-a dus astăzi.

*Asta e viaţa, acum dacă îl acuzăm pe Omrani nu suntem corecţi. Azi a ratat. Cine nu bate, nu ratează. El ne-a făcut mari, acum ce facem? Îl omorâm? Azi a ratat. Şi eu am ratat penalty. Rondon trebuia să bată. Dar eu i-am zis lui Omrani să bată, pentru că e golgheterul echipei şi a bătut mereu bine.

*Suntem foarte supăraţi de rezultat. Slavia ne-a dominat la pase, dar nu şi la ocazii. Ei n-au avut niciun şut pe spaţiul porţii şi au dat un gol ca la tenis de masă, nu ştiu ce a fost acolo. A fost o neînţelegere. Mi s-a părut că am primit golul prea uşor.

*Nu e o scuză, dar să nu uităm că ne-au lipsit doi jucători foarte importanţi. Cestor şi Aurelio au făcut un meci bun. Dar, oricum, Culio e Culio şi Vinicius e Vinicius.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite