CFR - Lazio, presa din Italia e surprinsă de ce s-a întâmplat în „ţara lui Dracula“. Romanii, puşi la zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul Arlauskis a avut o prestaţie excelentă în meciul cu Lazio
Portarul Arlauskis a avut o prestaţie excelentă în meciul cu Lazio

Probabil, mulţi specialişti s-au aşteptat la o victorie clară a celor de la Lazio pe terenul CFR-ului. La final însă, campioana României a obţinut un succes meritat.

CFR Cluj a jucat cu mult curaj în meciul ei de debut în acest sezon din grupele Ligii Europa şi a luat trei puncte mari în faţa celor de la Lazio, socotită de specialişti favorita grupei.

După un rezultat neaşteptat, presa din Italia a analizat confruntarea din Gruia, iar prosport.ro a oferit cele mai importante reacţii.

Ce au scris jurnaliştii italieni?

*Gazetta dello Sport: Coşmar pentru Lazio în Europa! Deac şi Omrani au întors scorul, Clujul petrece! Biancolcelestii au condus prin golul lui Bastos, dar au fost egalaţi din penalty, iar în repriza secundă au fost zdrobiţi de români! Un nou pas teribil, după înfrângerea cu Spal. Lazio pierde la debut în Europa!

*Corriere dello Sport: Lazio nu şi-a arătat caninii în ţara lui Dracula! A doua înfrângere la rând a trupei lui Inzaghi, o fotocopie a înfrângerii cu Spal în campionat. Elevii lui Inzaghi nu şi-au putut menţine sau mări avantajul luat prin golul lui Bastos. Deac şi Omrani au reuşit să întoarcă scorul!

*Tuttomercatoweb: Lazio e întoarsă, cu acelaşi scor ca în meciul cu Spal! Trupa lui Simone Inzaghi pierde pe terenul din Cluj, deşi a condus. Arlauskis, miraculos în faţa lui Milinkovic-Savici. După pauză, Lazio s-a întors pe teren fără idei şi fără creativitate. Primul meci în Europa, de uitat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite