CFR Cluj a primit o sancţiune aspră din partea FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită cu Inter Milano în şaisprezecimile Europa League, CFR Cluj a primit o veste proastă din partea FIFA. Potrivit deciziei forului internaţional fotbalistic, clujenii vor trebui să-i plătească unui fost antrenor o sumă uriaşă de bani.

Andrea Madorlini, fostul antrenor al lui CFR Cluj, a fost dat afară în urmă cu doi ani şi jumătate, deşi reuşise să câştige campionatului cu gruparea ardeleană. Nemulţumit de modul cum s-au purtat oficialii clujeni cu el, italianul a făcut plângere la FIFA, iar cazul a afost analizat de forul condus de Sep Blatter. Decizia finală a venit azi, când lui Mandorlini i s-a dat dreptate, drept care CFR Cluj va trebuie să-i plătească antrenorului despăgubiri în valoarea de 500.000 de euro.

„M-au dat afară după o videoconferinţă. Pentru mine a fost o lovitură sub centură, iar acum laşii vor plăti”, a spus Mandorlini, bucuros că FIFA i-a făcut dreptate. Cu italianul pe bancă, CFR Cluj a câştigat titlul de campioană în sezonul 2009/2010. În prezent, Mandorlini antrenează pe Hellas Verona în Serie B.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite