CFR Cluj, meci de trei milioane de euro, diseară: De ce returul cu Lincoln Red Imps are o miză dublă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

De la ora 20.30 (Digi Sport, Look Sport), echipa lui Marius Şumudică va disputa manşa decisivă, în compania campioanei din Gibraltar. În tur, ardelenii s-au impus, la limită, scor 2-1.

După un chin teribil, în Gibraltar, la capătul unui meci în care a evitat un rezultat ruşinos, graţie revenirii din partea secundă (la pauză a fost 1-0 pentru Lincoln!), CFR speră să-şi adjudece, diseară, calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Returul cu Lincoln Red Imps are o miză dublă. Pe lângă faptul că învingătoarea îşi va continua parcursul în preliminariile Ligii, o calificare în următoarea fază va garanta minim o prezenţă în grupele Conference League. Vorbim despre o performanţă care va fi răsplătită cu aproape trei milioane de euro de UEFA.

Cine trece de această confruntare CFR Cluj - Lincoln Red Imps va juca cu învingătoarea duelului Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys (Elveţia), în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Prima manşă, în Slovacia, s-a încheiat egal, scor 0-0. Învinsa din duelul CFR - Lincoln îşi va continua, de asemenea, parcursul european, însă în turul III preliminar al Ligii Europa. Unde va da de formaţia care va pierde în „dubla“ dintre Slovan şi Young Boys.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite