CFR Cluj dă lovitura la Iaşi, dar adevărata „bombă“ poate veni marţi: Cum a câştigat campioana primul meci din 2019 şi ce urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ţucudean
George Ţucudean

La primul meci după demiterea lui Toni Conceicao din funcţie şi înlocuirea sa cu interimarul Alin Minteuan, formaţia din Gruia a trăit un adevărat calvar fotbalistic în Copou.

Iar asta pentru că, încă din minutul 17, CFR Cluj a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Culio pentru două „galbene“ (6, 17). Argentinianul de 35 de ani a comis două faulturi stupide, mai ales cel de-al doilea fiind unul brutal, el călcându-şi adversarul pe gleznă!

Pe un teren îngheţat, a urmat un meci anost, plictisitor, în care Ianşiul, chiar dacă a avut superioritate numerică pe teren, n-a reuşit să-şi creeze nicio fază periculoasă în primele 45 de minute. După pauză, moldovenii au dominat posesia balonului, însă lovitura a fost dată de CFR Cluj, în minutul 90+3, atunci când George Ţucudean a scăpat pe contraatc şi a marcat golul victoriei!

E primul succes al CFR-ului în 2019, după 1-1 cu Hermannstadt, 0-2 cu CS U Craiova şi 1-1 cu Astra. După acest succes, ardelenii vor spera într-un rezultat de egalitate, atunci când principalele lor urmăritoare, FCSB şi CS U Craiova se vor duela, duminică seară (ora 20.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), pe „Arena Naţională“.

Clasament, zona de play-off

1. CFR Cluj 51 de puncte

2. CS U Craiova 45p

3. FCSB 45p

4. Astra 39

5. Sepsi 37

6. Botoşani 35p

------

7. Viitorul 35p

Dan Petrescu ar veni de marţi

După concedierea lui Toni Conceicao s-a tot vorbit despre iminenta revenire a lui Dan Petrescu în Gruia. Acum, potrivit Look TV, un post deţinut de fostul finanţator al CFR-ului, Arpad Paszkany, această mutare e aproape de a fi realizată!

„Bursucul“ şi-ar fi reziliat contractul cu Guizhou Zhicheng, formaţie cu care a retrogradat de pe ultimul loc în liga a doua chineză, urmând să revină, marţi, în ţară pentru a semna pe doi ani şi jumătate cu campioana României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite