CFR Cluj, încă o ruşine europeană: Campioana României a „reuşit“ să piardă şi în Kazahstan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

La câteva ore după ce Gheorghe Hagi a atacat virulent UEFA, criticând forul european pentru că formaţiile româneşti sunt nevoite să joace în preliminarii, campioana Ligii I ne-a reamintit care e nivelul fotbalului românesc.

CFR Cluj a părăsit, anul trecut, Europa, după o „dublă“ înfrângere cu Dudelange, club care se afla pe penultimul loc în campionatul din Luxemburg în momentul în care a eliminat campiona României!

Acum, mulţi au sperat că, avându-l pe Dan Petrescu pe bancă, CFR va reuşi rezultate mai bune în cupele europene. Din păcate, primul pas a însemnat un mare eşec. În deplasarea din Kazahstan, CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Astana (Postnikov 68). 

Astana e în plin campionat în întrecerea internă, fiind pe primul loc după 19 etape. Totuşi, până să învingă, astăzi, CFR Cluj, cei de la Astana suferiseră două eşecuri în ultimele trei partide! 

La victoria obţinută de Astana în partida cu CFR Cluj a contribuit şi fostul dinamovist, Dorin Rotariu. Acesta a fost integralist la Astana.

Returul CFR – Astana e programat pentru 17 iulie, la Cluj. Cine câştigă această „dublă“ ajunge în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Cine pierde, îşi continua parcursul european în turul II preliminar al Ligii Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite