CFR Cluj, eliminată din Cupa României încă din 16-imi. Ploaie de rezultate surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

În acest sfârşit de săptămână au avut loc meciurile din 16-imile Cupei României la fotbal, faza în care au intrat în competiţiei şi formaţiile din primul eşalon.

Campioana României a pierdut, duminică, meciul cu Poli Iaşi, scor 1-0, şi a fost eliminată din competiţiei. Meciul trebuia să se dispute la Iaşi, dar moldovenii au acceptat, la solicitarea celor de la CFR, să joace la Cluj. Modificarea s-a făcut pentru a uşura programul ardelenilor, care vor juca joi în Liga Europa, pe teren propriu.

Dan Petrescu: "Arbitraj execrabil"

La finalul întâlnirii din Gruia, antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, a criticat vehement arbtrajul, pe care l-a caracterizat drept “execrabil”. “Nu cred că a fost un meci dezamăgitor, rezultatul da. Au fost două penaltiuri clare care nu au fost acordate. A fost un arbitraj execrabil. Pentru moral acum este foarte rău. Va fi o noapte albă iar şi să văd ce soluţii am pentru meciul cu ŢSKA”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Şi alte partide din 16-imi s-au încheiat cu rezultatele surprinzătoare.  Sepsi, FC Argeş, Academiaca Clinceni, toate echipe din Liga 1, au pierdut la formaţii mai slab cotate, dar au suprins şi victoriile la scor obţinute de Dinamo, 3-0 cu Viitorul Constanţa, şi Gaz Metan Mediaş, 6-0 cu Voluntari. 

FCSB, calificare la „masa verde“

Deţinătoarea Cupei României, FCSB, s-a calificat în faza următoare fără să mai joace meciul din 16-imile Cupei României cu Gloria Buzău, care era programat pentru luni. Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că partida a fost anulată, fiind câştigată cu 3-0 de bucureşteni la masa verde, pentru că gruparea din Buzău se confruntă cu un focar de coronavirus, 3 trei dintre membrii staffului tehnic şi zece jucători fiind depistaţi pozitiv cu SARS-CoV-2. Spre deosebire de meciurile din campionat, duelurile din cupă nu se pot reprograma, potrivit regulamentului stabilit la începutul sezonului.

Luni este programat ultimul meci din 16-imi, FK Csikszereda – UTA Arad..

Rezultate Cupa României, şaisprezecimi

Vineri

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1 (5-3 d.p.)

Progresul 1944 Spartac – U. Craiova 0-5

Sâmbătă

Turris Turnu Măgurele – Sepsi 1-0

CSC Sânmartin – Dunărea Călăraşi 0-1

U Craiova 1948 – ASU Politehnica Timişoara 1-3

Farul Constanţa – Academica Clinceni 2-1

Concordia Chiajna – FC Botoşani 0-2

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – FC Argeş 1-0

Ceahlăul Piatra Neamţ – Petrolul Ploieşti 1-2

Dinamo Bucureşti – Viitorul Constanţa 3-0

Duminică

Ripensia Timişoara – Astra Giurgiu 1-5

Huşana Huşi – Universitatea Cluj 2-8

Voluntari – Gaz Metan Mediaş 0-6

Politehnica Iaşi – CFR Cluj 1-0

Luni

AFK Csikszereda – UTA Arad ora 14.00

Gloria Buzău – FCSB anulat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite