CFR Cluj - Concordia s-a jucat până la urmă, 1-1, din două faze fixe. Şumudică a anunţat cât va mai rămâne la Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maftei, dreapta, a deschis scorul pentru CFR. Foto: Răzvan Păsărică
Maftei, dreapta, a deschis scorul pentru CFR. Foto: Răzvan Păsărică

Cu probleme financiare tot mari şi jucători neplătiţi cu lunile, CFR Cluj n-a reuşit decât un egal cu Chiajna, 1-1, o echipă care caută să scape de emoţiile retrogradării.

Din gruparea care câştiga titluri, cupe şi participa în grupele Ligii Campionilor se alege praful. 

După ce a deschis scorul în prima repriză, prin Maftei, după o fază clasică, un cap dintr-un corner, CFR nu s-a mai văzut în joc. Neplătiţi cu lunile şi după ce-au ameninţat că nu se vor prezenta la meciul cu Chiajna, elevii lui Miriuţă s-au răzgândit până la urmă, dar pe teren au părut apatici. În partea secundă, Deac a făcut un fault inutil în propriul careu, centralul Marius Avram a arătat punctul cu var, iar Serediuc (59) a transformat fără emoţii. 

„S-a tot spus că voi pleca la vară. M-am decis, deşi am avut oferte din zona arabă. Am bătut palma cu primarul, mai stau cel puţin un an", a declarat după meci Şumudică, antrenorul Concordiei. 

S-a încheiat 1-1, iar Chiajna acumulează 35 de puncte, dar mai poate primi încă două puncte în cazul Martac

„Conducerea a făcut eforturi mari pentru a obţine licenţa. La ce caractere am în echipă, nu va exista situaţia de a nu ne prezenta la vreun joc. Avem nevoie şi de jucători români, dar marile performanţe la CFR s-au făcut cu jucători străini. În iarnă mi-am dorit un atacant, dar nu s-a putut aduce. Vasile Maftei sau Ricardo Cadu i-ar ajuta pe cei mai tineri cu experienţa lor. Meritam victoria. Nu am ce să le reproşez băieţilor, au avut atitudine. Nu am ce să-i reprosez lui Deac, a făcut un meci bun, chiar dacă a comis penalty-ul“, a spus la final Miriuţă, antrenorul CFR-ului, la DigiSport. 

CFR bifează al 12-lea egal în 30 de etape, Petrolul fiind lider la acest capitol (13 egaluri în 29 de meciuri). Clujenii sunt pe 7, cu 42 de puncte. 

Citeşte şi 

Se prăbuşeşte imperiul CFR Cluj: de ce a ajuns cea mai titrată echipă românească din ultimii ani în pragul colapsului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite