CFR - Astra, un meci cu scântei. Lung a ajuns la spital, Şumudică a fost trimis în tribună, iar gazdele au ratat un penalty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

CFR Cluj a învins-o cu scorul de 3-2 pe Astra Giurgiu, în primul meci al etapei secunde a play-off-ului Ligii I, după ce campioana en-titre a condus cu 1-0 în partida de la Cluj-Napoca.

Au marcat Păun '15, Deac '45+1 şi Omrani '72 pentru CFR Cluj, respectiv Ioniţă '3 şi Săpunaru '90 pentru Astra Giurgiu În minutul 19, Silviu Lung Jr. a fost lovit cu mingea în figură de Omrani. Portarul a fost scos cu ambulanţa de pe teren după câteva minute şi dus la spital. În locul său a intrat Plamen Iliev. Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a fost trimis în tribună în minutul 44. Antrenorul a refuzat iniţial să plece în tribună, protestând vehement. În minutul 75, Liviu Antal a ratat un penalty, 

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Nascimento (Antal '68), Gomelt – Deac, Păun, Nouvier – Omrani (Bud '79). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Astra Giurgiu: Lung Jr. (Iliev '22) – Stan (Florea '73), Săpunaru, Fabricio, J. Morais – Seto, Lovin – Ioniţă, Budescu, Teixeira (Iordache '42) – Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Andrei Constantinescu. Arbitru de rezervă a fost Florin Mihai Marcu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite