CFR are de apărat onoarea fotbalului românesc: Meci crucial, diseară, pentru echipa lui Şumudică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Campioana Ligii I ţine steagul sus, în competiţiile UEFA, după ce, joia trecută, am încheiat socotelile cu Conference League, după o serie de rezultate ruşinoase.

CFR Cluj se luptă de acum pentru milioanele UEFA, dar şi pentru a salva onoarea fotbalului românesc în Europa. 

Pentru că, după ieşirea echipelor din Liga I, în corpore, de la Conference League, rămânem conectaţi la competiţiile continentale doar prin trupa pregătită de Marius Şumudică! Care, prin prezenţa în turul III preliminar al Ligii Campionilor, şi-a asigurat participarea în grupele Conference League, în cazul în care va eşua, atât în „dubla“ cu Young Boys (Elveţia), cât şi în play-off-ul Ligii Europa.

Totuşi, ardelenii speră să dea marea lovitură în faţa celor de la Young Boys, mai ales că, ieri, au primit veşti bune, după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor. Concret, dacă va trece de formaţia elveţiană, CFR va întâlni fie Ferencvaros (Ungaria), fie Slavia Praga (Cehia), în „dubla“ decisivă pentru intrarea în grupele Ligii, acolo unde România n-a mai avut nicio echipă din 2013, de când Steaua a ajuns la „masa bogaţilor“.

În cazul în care va trece de Young Boys (prima manşă, diseară, de la ora 21.00, Prima TV) - returul va fi, la Berna, la 10 august - CFR va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor, la 17/18 august (tur) şi 24/25 august (retur). 

În schimb, dacă românii vor fi învinşi de Young Boys, ei îşi vor continua traseul în play-off-ul Ligii Europa, la 19 august (tur) şi 26 august (retur).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite