Cesare Prandelli a anunţat lotul Italiei pentru Cupa Mondială. Inter nu are niciun jucător selecţionat, campioana Juventus dă ce mai mulţi internaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cesare Prandelli atacă turneul final din Brazilia cu o echipă mult întinerită faţă de acum patru ani, când "squadra azzura" a fost eliminată încă din faza grupelor. Totuşi, în lot se regăsesc şi câteva nume "grele", a căror experienţă este uriaşă.

Cesare Prandelli a anunţat lotul de 23 de jucători pentru Cupa Mondială din Brazilia. Tehnicianul italian a renunţat la doi jucători importanţi, Riccardo Montolivo, accidentat în amicalul cu Irlanda şi Giuseppe Rossi, ambii de la Fiorentina. 

Cei mai mulţi jucători selecţionaţi provin de la campioana Juventus, Milan şi Torino oferind naţionalei fiecare câte trei fotbalişti. De remarcat este că Inter Milano nu are niciun jucător selecţionat pentru turneul final.

Din lot fac parte şi jucători cu mare experienţă, care au mai jucat la turnee finale, precum Buffon, Chiellini, Pirlo, Cassano sau Balotelli, dar şi fotbalişti tineri care vor juca în Brazilia pentru prima dată la un Campionat Mondial.

Portari: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris St. Germain)

Fundaşi: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Paletta (Parma).

Mijlocaşi: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Thiago Motta (Paris St. Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris St. Germain).

Atacanţi: Balotelli (Milan), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Immobile (Torino), Insigne (Napoli).

Italia face parte din grupa D şi va juca împotriva Uruguayului, Angliei şi Costa Ricăi în Brazilia. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite