Cerere uriaşă de bilete la Euro 2016. S-au solicitat de patru ori mai multe tichete decât cele disponibile. Trei partide sunt în topul preferinţelor suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii României vor fi la euro
Fanii României vor fi la euro

800.000 de bilete au fost puse la dispoziţia fanilor celor 24 de echipe participante la Campionatul European de fotbal din Franţa.

Procesul de vânzare a biletelor destinate fanilor naţionalelor participante s-a încheiat luni, la ora 13.00. După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Peste 3,5 milioane de cereri de bilete la turneul final al Campionatului European din Franţa au fost înregistrate pe portalul oficial de vânzare a tichetelor, pentru 800.000 de locuri dedicate suporterilor celor 24 de naţionale calificate, informează site-ul UEFA, citat de Mediafax. 

Întrucât mai mult ca sigur numărul solicitărilor a depăşit cuantumul cotei alocate fiecărei echipe, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorţi. Toţi solicitanţii de bilete vor primi de la UEFA, la sfârşitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informaţi dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parţial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă. Procesul de vânzare a biletelor continuă până la 1 februarie pentru suporterii care nu doresc să urmărească o anumită echipă naţională.

Cele mai multe cereri de bilete sunt pentru meciurile Germania-Polonia (Saint-Denis, 16 iunie), Irlanda-Suedia (Saint-Denis, 13 iunie) şi Portugalia-Austria (Paris, 18 iunie). Cele mai numeroase aplicaţii provin din Polonia, Franţa, Austria, Irlanda şi Elveţia.

Potrivit FRF, 15.000 de bilete sunt disponibile pentru suporterii români care doresc să asiste la meciul de deschidere al Campionatului European din 2016, cu naţionala Franţei, programat în data de 10 iunie 2016, pe Stade de France. Partida se va disputa de la ora locală 21.00 (22.00 la Bucureşti). Pentru meciul România - Elveţia, din 15 iunie 2016, de pe arena Parc des Princes din Paris (ora locală 18.00), fanii români vor putea achiziţiona 8.000 de bilete. La ultima partidă a României din Grupa A, cu Albania, care va avea loc în 19 iunie 2016, pe Stade des Lumieres, la Lyon (ora locală 21.00), vor putea asista 11.000 de fani români.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite