VIDEO Ceremonie sfâşietoare! Simona Halep: „Nu e uşor să vorbesc acum. Sunt tristă, poate a patra oară va fi cu noroc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki şi SImona Halep FOTO Getty Images
Caroline Wozniacki şi SImona Halep FOTO Getty Images

Simona Halep şi Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open.

Învinsă de Caroline Wozniacki, Simona Halep a primit trofeul acordat finalistei de la Billie Jean King şi a spus: 

„Nu e uşor să vorbesc acum. Aş vrea să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul terenului. Felicit şi echipa ta, pe tatăl tău, tot ce a făcut pentru tine e fantastic. Nu am început grozav cu accidentarea la gleznă, în primul meci, dar am luptat. Sunt tristă, nu am putut câştiga, dar Caroline a fost mai bună ca mine. Mai am mulţi ani în faţă, voi lupta şi sigur voi avea parte de o astfel de provocare din nou.

Vreau să mulţumesc echipei mele, familiei, celor care mă privesc. Poate a patra oară va fi cu noroc. Mulţumesc publicului, sper să ne revedem la anul în aceeaşi fază a competiţiei“. 

Caroline Wozniacki: „Aştept acest moment de atâta vreme. Am mari emoţii, îmi tremură vocea. Vreau să o felicit pe Simona, ştiu că e greu pentru ea, dar sunt convins că va lupta şi că va cîştiga un alt turneu de Grand Slam“. 

"For sure I will fight, I have many years to go so hopefully I will face another challenge like this today."A warrior today, a warrior all tournament. Well played, Simona.#AusOpen pic.twitter.com/jlS2t3hsXA— #AusOpen (@AustralianOpen) 27 ianuarie 2018
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite