Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: „Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România!” Ce film le-a pus jucătorilor înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marţi seară, că formaţia sa a demonstrat că este cea mai bună echipă din România.

"Suntem fericiţi şi mândri că am reprezentat România cu cinste. Sunt mulţumiţi că am închis gura celor care au spus că nu meritat campionatele luate, dar am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România. După victoria asta mulţi nu o să mai aibă ce să zică. Jucătorii mei sunt senzaţionali şi azi le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. E un grup extraordinar, aici face antrenorul echipa. Am ales jucători buni, cu entuziasm, nu neapărat cei mai tehnici. Am fost supărat pe toată lumea, pentru că încă se mai punea la îndoială valoarea mea. Am eliminat din Liga Campionilor trei echipe mai bune decât noi. Gândiţi-vă câte goluri am marcat în ultimele goluri din campionat şi din Champions League.

Jucătorii sunt senzaţionali! M-am întors din China pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm nu avem nicio şansă. Înainte să plecăm la meci, le-am pus cele patru goluri pe care le-am marcat cu Urziceniul la Glasgow şi am încheiat şedinţa tehnică punându-ne de acord că noi vrem să jucăm în Liga Campionilor, nu în Europa League. Gândul meu e deja la meciul cu Sepsi. Ce Slavia? Mă gândesc la primul meci oficial. Eu respect toate competiţiile”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport.  

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite