Cele mai noi trenduri în mişcare şi fitness la Convenţia Internaţională de Fitness la Bucureşti: vin specialişti din nouă ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fitness

La finalul lunii aprilie, pasionaţii de fitness se vor putea antrena alături de zeci de traineri internaţionali celebri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina şi Grecia, dar şi din România.

Evenimentul are loc în weekendul 22-23 aprilie 2017 şi se adresează tuturor pasionaţilor de sport, profesionişti sau amatori. Condiţiile de participare sunt pasiunea pentru sport şi echipamentul de fitness.

Evenimentul va aduce in faţa iubitorilor de mişcare cele mai apreciate şi populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound şi altele.

Cursurile sunt dedicate atât amatorilor, cât şi profesioniştilor din domeniu, instructorilor care pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaţionali de renume. 

Programul complet al Convenţiei se regăseşte pe pagina oficială a Fitness Scandinavia School, organizator al evenimentului.  

Cei interesaţi de programele Convenţiei Internaţionale de Fitness se pot programa accesând secţiunea înregistrare, unde pot bifa cursurile de interes. 

Noutăţile pot fi urmărite şi pe pagina de Facebook a evenimentului - Convenţia Internaţională Scandinavia Fitness .

Iată câţiva dintre celebrii traineri internaţionali care vor veni la Bucureşti: 

Sasha Oshkin – Rusia

Presenter internaţional, coregraf de street dance, dansator, actor, model stilist, creator al propriului stil “Aero New Style”, câştigătorul competiţiei internaţionale “Rookie of Russia 2017”, câştigător al “Mentos Dance”, al premiului “Fitness Professional 2008 - Alegerea publicului”, membru al unei celebre tupe de break-dance “FreezOut”, unul dintre fondatorii, coregrafii si dansatorii proiectului “Jack’s GARRET”. Printre clasele prezentate se numără: Aero New Style, Step New Style sau House Dance for All.

Alessandro Oliveri – Italia

Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia, participând la Convenţii în întreaga Europă, încă din anul 2000. Alessandro are peste 14 ani de experienţă în industria fitness-ului şi în tot acest timp a creat diverse programe de antrenament. Este organizatorul uneia dintre cele mai mari Convenţii din Italia, “One Fitness Convention”. În cadrul Convenţiei Internaţionale de Fitness 2017 de la Bucureşti, Alessandro Oliveri va susţine clase precum Step'n Action, Function-ale sau Fusion.

Troy Dureh – Marea Britanie

Troy este in prezent unul dintre instructorii de fitness de top din UK, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniu. El susţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la Convenţii din întreaga lume. FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1, FIGHT-KLUB™ BAG BOX 2 si FIGHT-KLUB™ KHAI-BO sunt clasele cu care  Troy Dureh îi va pune la încercare pe participanţii Convenţiei de anul acesta din Bucureşti.

Convenţia Internaţională de Fitness este organizată în parteneriat cu: Power Bar, Borsec, Reebok, Escape Fitness, Solaris, Forma She Fitness,  Men` s Health, Shape, Psychologies,  Viva.

Despre Fitness Scandinavia  

Academia a fost fondată în anul 2009, fiind una dintre primele companii de educaţie în fitness din România. 8 ani mai tarziu, Academia FITNESS SCANDINAVIA numără peste 5000 de clienţi, instructori reputaţi, traineri şi specialişti în domeniul sportului şi nutriţiei, pe care i-a format şi cu care colaborează.

Portofoliul Academiei  constă în educaţia în fitness profesionist, workshop-urile despre conceptele noi în fitness, cat şi în organizarea convenţiilor, congreselor şi taberelor de fitness. 

Mai multe informaţii despre Fitness Scandinavia pot fi găsite pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite