Articol publicitar

Cele mai aşteptate 5 meciuri din grupe de la Cupa Mondială 2018 din Rusia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Cupa Mondială Rusia 2018 va rămâne cu siguranţă ca punct de referinţă în istoria fotbalului, întrucât va fi ultima ediţie a prestigiosului turneu final la care vor participa legendarii fotbalişti Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi poate chiar Zlatan Ibrahimovic – cu condiţia ca suedezul să se refacă în timp util şi să fie apt de joc până la vară.

Potenţialele dueluri între cele 3 superstaruri însă mai au de aşteptat, iar pentru început ne vom îndrepta atenţia către cele mai interesante 5 meciuri din faza grupelor, care au fost prefaţate de către specialişti.

Rusia vs Arabia Saudită

s

14 iunie, ora 18:00, Stadionul Lujniki, Moscova

Chiar dacă grupa A nu pare să fie una foarte interesantă, întrucât avem o singură favorită clară la câştigarea grupei, şi anume Uruguay, meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal a fost, este şi va fi întotdeauna un moment special, întrucât este precedat de ceremonia de deschidere a turneului final. De altfel, ţara gazdă şi adversara sa din meciul de debut sunt cele mai slab clasate reprezentative în clasamentul FIFA dintre cele 32 de participante.

Este clar că ruşii au prima şansă în acest meci, însă cel mai probabil am putea să ne aşteptăm la o partidă închisă, cu puţine goluri.

Cote la pariuri: Victorie Rusia @ 1.33, Egalitate @ 4.75, Victorie Arabia Saudită @ 11.50

Portugalia vs Spania

s

15 iunie, ora 19:00, Stadionul Olimpic Fişt, Soci

Singura necunoscută în grupa B este ordinea celor două mari favorite: Campioana Europeană Portugalia şi fosta Campioană Mondială, Spania. Lusitanii au un moral foarte bun după ce au reuşit să câştige primul turneu final în urmă cu doi ani, iar superstarul Cristiano Ronaldo, ajuns deja la vârsta de 33 de ani, are acum ultima şansă de a-şi trece în palmares acest trofeu.

Deşi Ibericii a dezamăgit la ultimele două turnee finale, nu putem să nu remarcăm apariţia vârfului Alvaro Morata şi a lui Marco Asensio în cadrul echipei, care are o şansă bună de a-şi spăla onoarea în această vară în Rusia.

Dacă Spania va practica acelaşi joc caracteristic, bazat pe posesie, este foarte posibil să avem un meci închis, fără prea multe goluri.

Cote la pariuri: Victorie Portugalia @ 4.15, Egalitate @ 3.55, Victorie Spania @ 1.90

ŞTIAI CĂ: Găseşti pronosticuri la Campionatul Mondial 2018 şi analizate detaliate pentru fiecare meci pe site-ul comunităţii pariorilor din România?

Argentina vs Islanda

8

16 iunie, ora 16:00, Otkrîtie Arena, Moscova

Grupa D este una într-adevăr interesantă, fapt pentru care a şi primit titulatura de „Grupa morţii” la această ediţie a Cupei Mondiale. Argentina şi Islanda se vor duela în a 3-a zi a turneului final, urmând ca apoi să aibă alte două dispute dificile cu Nigeria, respectiv Croaţia. În contextul în care finalista ultimei Cupe Mondiale s-ar putea să-l aibă pentru ultima dată pe legendarul Lionel Messi la un turneu final, întreaga planetă va fi atentă la prestaţiile Pumelor.

Să nu uităm însă că Islanda, cea mai mică ţară care s-a califica vreodată la o Cupă Mondială, a câştigat grupa de calificare în detrimentul Croaţiei, lăsându-i acasă pe Ucraineni şi pe Turci.

Pe foaie, Argentina are o echipă aparent imbatabilă, deşi defensiva nu este una tocmai excepţională, însă am văzut că în realitate, reprezentativa condusă de Jorge Sampaoli s-a calificat cu emoţii la acest turneu final, astfel încât ne putem aştepta să vedem o surpriză în acest meci.

Cote la pariuri: Victorie Argentina @ 1.36, Egalitate, 4.50, Victorie Islanda @ 11.00

Germania vs Suedia

x

23 iunie, ora 21:00, Stadionul Olimpic Fişt, Soci

Germania este indubitabil favorita grupei F şi totodată principala favorită la câştigarea competiţiei, conform cotelor furnizate de casele de pariuri sportive online. Panzerul nu ar trebui să aibă nici un fel de problemă în această grupă, însă disputa cu suedezii va fi una interesantă prin prisma rezultatelor obţinute de reprezentativa pentru care Zlatan Ibrahimovic nu a evoluat în această campanie din cauza accidentărilor.

Suedia a surprins pe toată lumea în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, reuşind să o lase acasă pe fosta multiplă finalistă a Cupei Mondiale, Olanda, şi totodată învingând-o pe câştigătoarea grupei, Franţa, cu scorul de 2-1 în partida de la Solna. Şi mai mult decât atât, elevii lui Janne Anderson au produs încă o altă mare surpriză: eliminarea Italiei de la barajul pentru turneul final.

Va reuşi Suedia să genereze încă o surpriză de proporţii? Este greu de spus, însă tocmai de aceea va fi interesant de urmărit acest meci!

Cote la pariuri: Victorie Germania @ 1.53, Egalitate @ 4.15, Victorie Suedia @ 6.50

ŞTIAI CĂ: Pe portalul www.clasament-fotbal.com găseşti pe lângă rezultate live, statistici avansate din peste 1000 de competiţii fotbalistice din întreaga lume, dar şi biletul zilei şi pronosticurile zilei generate de algoritmi matematici?

Anglia vs Belgia

x

28 iunie, ora 21:00, Stadionul Kaliningrad, Kaliningrad

Dacă competiţia va decurge conform aşteptărilor, acest ultim meci din faza grupelor Cupei Mondiale 2018 ar trebui să decidă ordinea în care cele două mari favorite vor avansa.

Atâta englezii cât şi belgienii şi-au dominat grupele din calificări, fără să cunoască înfrângerea, adică aşa cum ne-au obişnuit şi în campaniile precedente, însă ştim bine că ambele reprezentative au obiceiul de a dezamăgi la turneele finale.

În această dispută am putea avea pe teren numeroase vedete din Premier League, în ambele tabere, însă nu ar fi exclus ca o bună parte dintre titulari să fie odihniţi, întrucât cel mai probabil Belgia şi Anglia vor fi deja calificate mai departe, astfel încât ne aşteptăm la un meci cu puţine goluri.

Cote la pariuri: Victorie Anglia @ 2.70, Egalitate @ 3.40, Victorie Belgia @ 2.60

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite