Cel mai valoros înotător al lumii şi o sportivă din Brazilia s-au luat la bătaie în piscină la Campionatul Mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sun Yang e campion olimpic şi mondial  FOTO swimbiz.it
Sun Yang e campion olimpic şi mondial  FOTO swimbiz.it

Chinezul Sun Yang, cel mai valoros înotător al lumii, a avut o altercaţie cu o sportivă din Brazilia care se antrena în acelaşi bazin.

Mondialul de nataţie de la Kazan (Rusia) s-a încheiat cu un scandal monstru. Protagonist a fost chiar cel desemnat de organizatori drept cel mai bun înotător al ediţiei din 2015, chinezul Sun Yang, medaliat cu aur în probele de liber pe distanţele de 400 şi 800 de metri. Ce s-a întâmplat? În ultima zi de concurs, asiaticul a renunţat în ultima clipă să participe la finala de 1.500 de metri liber, justificându-şi absenţa prin apariţia unor mici probleme cardiace. În realitate, Sun Yang a clacat nervos după un episod care nu-i face cinste.

Mai exact, în piscina de antrenament, chinezul s-a contrat cu o înotătoare din Brazilia, Larissa Oliveira, care se încălzea în acelaşi bazin. „El i-a împins piciorul fetei, iar ea s-a înfuriat şi a ieşit afară din apă împreună cu el. Sun Yang a încercat s-o lovească apoi cu piciorul şi cu cotul. Totuşi, n-a fost nimic violent”, a declarat antrenorul braziliencei, care a făcut şi o plângere oficială la adresa lui Sun Yang către Federaţia Internaţională.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite