Cel mai lung meci la Wimbledon

Perechea Mark Knowles/Daniel Nestor (Bahamas/Canada) a câştigat cel mai lung meci din istoria turneului de la Wimbledon, impunându-se, în sferturile de finală, după şase ore şi nouă minute,

Perechea Mark Knowles/Daniel Nestor (Bahamas/Canada) a câştigat cel mai lung meci din istoria turneului de la Wimbledon, impunându-se, în sferturile de finală, după şase ore şi nouă minute, în faţa cuplului Simon Aspelin/Todd Perry (Suedia/Australia), cu scorul de 5-7, 6-3, 6-7, 6-3, 23-21. La simplu, Marcos Baghdatis a devenit primul jucător din Cipru ajuns în faza semifinalelor turneului londonez. El l-a învins în sferturi pe australianul Lleyton Hewitt, cu 6-1, 5-7, 7-6, 6-2, şi îl va înfrunta în următorul act pe învingătorul din meciul Rafael Nadal (Spania) - Jarkko Nieminen (Finlanda). În cealaltă semifinală se vor întâlni Roger Federer (Elveţia) şi Jonas Bjorkman (Suedia). Elveţianul a dispus cu 6-4, 6-4, 6-4 de Mario Ancici (Croaţia), iar Bjorkman l-a întrecut cu 7-6, 4-6, 6-7, 7-6, 6-4 pe Radek Stepanek (Cehia).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările