Cel mai fericit om după derby a povestit ce i s-a întâmplat în timpul jocului: cum a fost lovit Stanciu de fanii „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Stelei a schimbat cursul derby-ului cu două goluri înscrise în trei minute. La final, el a vorbit despre gesturile urâte ale fanilor dinamovişti.

Steaua a învins Dinamo cu 3-1 la capătul unui joc, care a început cu zece minute întârziere, pentru ca, după pauză, să fie oprit timp de 20 de minute! De fiecare dată, motivul a fost aruncarea unor petarde şi torţe pe teren de cătrei galeria „câinilor“.

Comportamentul dinamoviştilor a fost „taxat“ de Nicuşor Stanciu, mai întâi, în timpul derby-ului, cu o „dublă“, şi apoi după fluierul de final, printr-o serie de declaraţii date la Digi Sport. „Nu mi se pare normal ca pe stadion să se întâmple astfel de evenimente. Când băteam cornere, eram scuipat şi se aruncau obiecte în mine“, a spus mijlocaşul Stelei.

El a admis că, dacă roş-albaştrii nu s-ar fi impus în derby, atunci lupta cu Târgu-Mureş pentru locul 1 ar fi fost încheiată. „Era esenţial pentru noi să obţinem victoria ca să rămânem în cursa pentru titlu. Noi eram conştienţi că, dacă am fi făcut egal sau dacă am fi pierdut, şansele la titlu ar fi fost compromise! Sunt optimist, dar acum depindem şi de rezultatele celor de la Târgu-Mureş. Trebuie să intrăm la fel de concentraţi în ultimele patru meciuri“, a adăugat Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite