Cel mai bun marcator din istoria Olandei avertizează că România e o forţă: cine sunt remarcaţii unui atacant legendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Kluivert (stânga)
Patrick Kluivert (stânga)

„Adevărul“ prezintă ultimele ştiri înaintea partidei de marţi (21.30, TVR1), care poate şterge impresia proastă lăsată de tricolori la Budapesta.

*Impresionat de Chipciu şi de Mutu. Cel mai bun marcator din istoria Olandei, Patrick Kluivert, a analizat echipa României. „Au mulţi fotbalişti de calitate. Chipciu e unul dintre ei, mai e şi Mutu. Nu ne temem de ei însă, fiindcă ştim cum joacă. Olanda are şi ea fotbalişti care pot decide soarta meciului“, a spus Kluivert, care face parte din stafful echipei naţionale.

*„România nu e Estonia“. Marcatorul ultimului gol în meciul Olanda - Estonia (3-0), Ruben Schaken (Feyenoord) e convins că echipa lui Piţurcă va fi un adversar mult mai puternic. „România nu e Estonia. Vom avea un meci mai dificil şi trebuie să rămânem concentraţi, fiindcă, deocamdată, nu suntem calificaţi pentru Mondialul din 2014“, a spus atacantul de 30 de ani.

*Am scăpat de Sneijder. Titular cu Estonia, căpitanul Olandei a părăsit terenul accidentat, în minutul 36. El va rata partida de mâine cu România. În locul lui Sneijder, selecţionerul Van Gaal a convocat un puşti de 19 ani de la AZ Alkmaar, Adam Maher. Totuşi, în primul „11“, în locul lui Sneijder, va intra Rafael van der Vaart.

*Accidentat la ultimul antrenament înainte de Ungaria - România, Costin Lazăr a părăsit cantonamentul naţionalei. În locul său, Piţurcă ia în calcul convocarea lui Dan Nistor de la Pandurii.

*Tricolorii au rămas la Budapesta după partida de vineri, iar aseară au plecat de acolo spre Amsterdam. Azi, de la ora 12.30, ora României, e programat antrenamentul oficial pe „Amsterdam ArenA“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite