Cehul alungat din România, dezvăluiri în presa din ţara sa: „E o situaţie militară acolo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul pandemiei, în România au fost instaurate unele dintre cele mai dure măsuri restrictive. Iar acum, când multe ţări au renunţat la carantină, la noi se vorbeşte despre încă o prelungire a stării de urgenţă.

Specialiştii ne avertizează că pandemia va dura până în 2022 şi, cu siguranţă, avem oameni în fruntea ţării care şi-ar fi dorit ca măsurile restrictive să rămână în vigoare până atunci, dacă era posibil aşa ceva!

Doar că, din motive economice, nicio ţară din lume nu-şi permite să „sufoce“ viaţa normală în continuare. De aceea, cam peste tot în Europa, inclusiv în ţările cele mai afectate precum Italia şi Spania, restricţiile au fost deja ridicate parţial. România a rămas printre puţinele ţări în care dreptul la liberă circulaţie e, în continuare, îngrădit de Ordonanţele Militare, iar despre acest lucru a vorbit cehul Duşan Uhrin jr în presa din ţara sa.

Antrenorul de 52 de ani a fost nevoit să plece din România, cu puţin timp înainte de perioadă de carantină. Intrat în conflict cu şefii clubului Dinamo pe fondul rezultatelor slabe, Duşan Uhrin jr s-a ales cu contractul reziliat, fiind înlocuit de Adrian Mihalcea.

Ce a povestit Duşan Uhrin jr în presa din Cehia?

*N-avea rost să mai rămân în România, coronavirusul era deja prezent şi acolo.

*E o situaţie militară acolo, totul e controlat de armată. Oamenii nu pot merge în parcuri, sunt închise, nu pot ieşi după ora 10 seara. Când pleacă undeva, au nevoie de o adeverinţă. Mai mult, când se întorc de la cumpărături, autorităţile le pot cere să arate dacă în sacoşe au medicamente sau alimente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite