Chivu, la Ceahlăul: Gheorghe Ştefan a vorbit, în premieră, despre oferta pe care i-a făcut-o fostului căpitan al tricolorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu Cristian

Cosmin Contra şi Ioan Becali au confirmat că fundaşul de 33 de ani ia în calcul să se retragă din activitate în această iarnă, întrucât n-a reuşit să scape de anumite probleme medicale. Imediat, preşedintele de onoare al nemţenilor a intrat pe fir.

Cristi Chivu nu va reveni în Liga I ca jucător, chiar dacă a fost dorit de CS U Craiova şi de Petrolul, însă el poate fi readus în România în calitate de conducător. Deja s-a vehiculat că fostul internaţional va fi cooptat în echipa lui Gică Popescu, în cazul în care „Baciul“ va câştiga alegerile pentru şefia FRF.

Mai nou, a apărut şi o altă variantă pentru Chivu, după cum a dezvăluit preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan.

Ce a spus?

„Am făcut o ofertă simbolică, dar Chivu decide ce va face după ce se va retrage din activitate. El e prieten de familie, dar legătura am păstrat-o mai mult prin Adelina (n.r. – soţia lui Chivu).  Femeia are şi ea un cuvânt greu de spus într-o familie, aşa că, dacă o va trage aţa spre casă, atunci oferta rămâne deschisă pentru Chivu. El e o personalitate şi oricine ar avea nevoie de imaginea lui. Dacă va ajunge în conducerea FRF, m-aş bucura la fel de mult“, a declarat Gheorghe Ştefan la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite