Cea mai penibilă explicaţie oferită de stafful Mariei Şarapova pentru dopajul sportivei care a fost suspendată doi ani

Cea mai penibilă explicaţie oferită de stafful Mariei Şarapova pentru dopajul sportivei care a fost suspendată doi ani

Maria Şarapova

Maria Şarapova a fost judecată şi suspendată pentru doi ani din toate competiţiile, iar dacă lucrurile nu se schimbă la TAS va putea reveni în turnee în ianuarie 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şarapova a încercat să ofere o apărare solidă în faţa Tribunalului, dar n-a reuşit să convingă că la mijloc a fost un accident şi nu gest premeditat. Mare parte din vina de a nu fi ştiut că Meldonium este de la 1 ianuarie pe lista substanţelor interzise a fost asumată de managerul ei. Acesta a declarat că lui i-a revenit responsabilitatea să verifice legalitatea substanţelor luate de Maria după ce aceasta nu a mai colaborat cu doctorul Skalny. Explicaţia pentru faptul că a eşuat în misiunea sa este...divorţul de soţia sa în 2015. Max Eisenbud obişnuia să studieze lista de substanţe interzise în timpul vacanţei sale anuale în Caraibe. În 2015 a divorţat, nu s-a mai dus în vacanţă şi n-a mai verificat lista. A mai declarat că nu ştia ce conţine Mildronatul, nu ştia că substanţa pe care trebuia s-o caute pe listă era de fapt Meldonium şi nu avea prea multe informaţii despre ce tip de substanţă este Meldoniumul. De asemenea, nu a notat nicăieri rezultatele anuale ale verificărilor sale sau a comunicării acestora către Sharapova. Mărturia ei este şi mai vagă: îşi aminteşte că l-a rugat să verifice nişte substanţe în timpul vacanţelor sale, dar nu şi în 2015.

 

 Totul despre apărarea Mariei Şarapova pe treizecizero.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: