Cea mai incomodă întrebare în războiul Armata – Becali: un oficial LPF a dat declaraţia zilei, în direct, la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) spune că latifundiarul din Pipera a preluat, în mod fraudulos, Steaua în 2003. Doar că există o problemă: CSA a tăcut ani de zile, cât Becali a plătit acolo unde trebuia.

Secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, a avut o întrebare pentru Florin Talpan, care susţine că gruparea patronată de Gigi Becali n-a fost niciodată Steaua. 

„De ce CSA a acceptat banii pe chirie, dacă ei considerau că au de-a face cu, hai să nu folosesc un cuvânt dur precum un impostor, dar cu unii care nu sunt Steaua?“, a spus oficialul LPF la Digi Sport. 

Din momentul în care a preluat echipa de fotbal până în 2015, când bucureştenii au jucat ultima dată pe Ghencea, Becali a plătit o chirie lunară celor de la CSA pentru folosirea bazei din Ghencea. 

Începând din iunie 2011, după ce Becali a contestat, în mod repetat, plata chiriei, Armata a cerut anularea mărcii Steaua deţinute de societatea latifundiarului. 

Practic, Justin Ştefan a lăsat de înţeles că acest război a pornit după ce Becali a refuzat să mai cotizeze la bugetul CSA prin plata chiriei pentru baza din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite