Cea mai apropiată colegă a Mariei Olaru face dezvăluiri acuzatoare: „Am cerut să fiu mutată în altă cameră din cauza ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Olaru
Maria Olaru

Cartea lansată de Maria Olaru weekendul trecut a stârnit un imens scandal în lumea gimnasticii româneşti, care se confruntă în aceste momente şi cu o lipsă acută de rezultate.

Puşi la zid din toate părţile, antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, acuzaţi că băteau gimnastele, au şi aliaţi în toată această poveste. Una dintre fostele lor eleve, Corina Ungureanu, a rupt tăcerea la Antena 3 şi a făcut o serie de dezvăluiri care o pun într-o lumină proastă chiar pe Maria Olaru. 

"Ea vorbeşte despre trăirile mele, deşi nu poate nimeni să ştie. Cum şi-a permis să spună aşa ceva? Cum să îţi permiţi tu? Cine eşti tu? Eşti una dintre noi, ai aruncat o găleată cu ce vrei tu. M-a caracterizat ca persoană, ca gimnastă.

Nu mă regăsesc în cartea ei. Îşi atribuie nişte merite fără a fi ale ei. Nu au nici o legătura cu mine. Nu am cum să comentez această carte. Cei doi antrenori ne-au fost ca nişte părinţi. Eu am cerut să fiu mutată din cameră cu ea. Mă agasa. Ea era diferită. Noi am acceptat-o aşa cum era.

Nu mi-a venit să cred ce caut eu în poveştile alea. Am fost jignită. Am fost făcută laşă, mincinoasă. M-a pus într-o postură jenantă! Comunicarea mea cu Mărie era foarte limitată. Eu vorbeam şi ea tăcea.

Cartea scrisă de mine nu are atât succes pentru că nu are asemenea lucruri în ea. Ea îmi demontează toate poveştile", a zis Corina Ungureanu la Antena 3, citată de gsp.ro. 

Octavian Bellu, comparat cu torţionarul Vişinescu: "Se muşamalizează multe lucruri din lagărul de la Izvorani!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite