Ce vrei? Reacţie neaşteptată a lui Ion Ţiriac în momentul în care Simona Halep a vrut să-l îmbrăţişeze după victoria de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a obţinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecând de o manieră entuziasmantă de Serena Williams, în ultimul act al competiţiei.

După meci, ea a fost felicitată de toţi apropiaţii, membri ai familiei ori oameni din staff,  iar când a dat cu ochii de Ion Ţiriac a sărit să-l îmbrăţişeze pe acesta. Numai că, mai în glumă, mai în serios, omul de afaceri i-a transmis Simonei că nu o să mai vorbească despre tenis cu ea pentru că "a bătut-o rău" pe Serena Williams.

"Ion Ţiriac tocmai dădea un interviu pentru presa americană, moment în care Simona a venit, s-a îmbrăţişat cu familia, după care s-a dus direct la Ion Ţiriac. Ion Ţiriac a întrebat-o 'ce vrei?', Simona i-a zis 'vreau să vă îmbrăţişez'. 'Păi de ce?' 'Pentru că meritaţi!'. Bineînţeles că Ion Ţiriac a luat-o de mână, a îmbrăţişat-o şi, într-un stil propriu, aşa cum îl ştim, a întrebat-o: 'Cum ai putut să o baţi atât de rău? În viaţa mea nu mai vorbesc cu tine de tenis'. Cei doi au discutat şi înainte de partidă. Cu o jumătate de oră înainte de partidă au avut o discuţie de 5 minute, în care Simona a venit, iar Ion Ţiriac i-a dat nişte sfaturi apropo de jocul Serenei Williams. S-a văzut şi în timpul partidei când reuşea să facă nişte puncte importante îşi întorcea privirea către locul unde era Ion Ţiriac, care era total opus de loja Simonei Halep", a povestit corespondentul Fanatik la Wimbledon, Vlad Roşca, la Digi Sport Matinal.

FOTO Ţinută îndrăzneaţă petru Simona Halep la Dineul Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite