Ce vrei? Reacţie neaşteptată a lui Ion Ţiriac în momentul în care Simona Halep a vrut să-l îmbrăţişeze după victoria de la Wimbledon

Ce vrei? Reacţie neaşteptată a lui Ion Ţiriac în momentul în care Simona Halep a vrut să-l îmbrăţişeze după victoria de la Wimbledon

Ion Ţiriac

Simona Halep a obţinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecând de o manieră entuziasmantă de Serena Williams, în ultimul act al competiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

După meci, ea a fost felicitată de toţi apropiaţii, membri ai familiei ori oameni din staff,  iar când a dat cu ochii de Ion Ţiriac a sărit să-l îmbrăţişeze pe acesta. Numai că, mai în glumă, mai în serios, omul de afaceri i-a transmis Simonei că nu o să mai vorbească despre tenis cu ea pentru că "a bătut-o rău" pe Serena Williams.

"Ion Ţiriac tocmai dădea un interviu pentru presa americană, moment în care Simona a venit, s-a îmbrăţişat cu familia, după care s-a dus direct la Ion Ţiriac. Ion Ţiriac a întrebat-o 'ce vrei?', Simona i-a zis 'vreau să vă îmbrăţişez'. 'Păi de ce?' 'Pentru că meritaţi!'. Bineînţeles că Ion Ţiriac a luat-o de mână, a îmbrăţişat-o şi, într-un stil propriu, aşa cum îl ştim, a întrebat-o: 'Cum ai putut să o baţi atât de rău? În viaţa mea nu mai vorbesc cu tine de tenis'. Cei doi au discutat şi înainte de partidă. Cu o jumătate de oră înainte de partidă au avut o discuţie de 5 minute, în care Simona a venit, iar Ion Ţiriac i-a dat nişte sfaturi apropo de jocul Serenei Williams. S-a văzut şi în timpul partidei când reuşea să facă nişte puncte importante îşi întorcea privirea către locul unde era Ion Ţiriac, care era total opus de loja Simonei Halep", a povestit corespondentul Fanatik la Wimbledon, Vlad Roşca, la Digi Sport Matinal.

FOTO Ţinută îndrăzneaţă petru Simona Halep la Dineul Campionilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: