Ce va urma pentru cariera Cristinei Neagu: „E dramatic ce se întâmplă!“. Un fost handbalist a fost îngrozit când a văzut faza

Ce va urma pentru cariera Cristinei Neagu: „E dramatic ce se întâmplă!“. Un fost handbalist a fost îngrozit când a văzut faza

Cristina Neagu (30 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, verdict confirmat, după ce a efectuat, astăzi, un RMN în Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu doar Campionatul European s-a încheiat pentru Cristina Neagu, ci şi întreg sezonul competiţional 2018-2019, dar şi începutul viitoarei stagiuni!

Pe lângă faptul că naţionala nu se va mai putea baza pe omul ei numărul 1 în tentativa de a câştiga Euro 2018, şi CSM Bucureşti a primit o lovitură dură în vederea câştigării Ligii Campionilor. Într-o intervenţie la Pro Sport Live, fostul handbalist, Robert Licu, a explicat ce urmează pentru Cristina Neagu după accidentarea de la Euro.

Ce a spus Robert Licu?

*A fost un fault normal de joc. Mi-am dat seama instantaneu că nu va mai juca la acest turneu! Mi-am dat seama din experienţă că nu e doar o entorsă. Mi-am închpuit că e vorba despre ligamente. 

*A arătat rău accidentarea, eram aproape sigur că nu va mai juca o perioadă lungă. Cel puţin şase luni e recuperarea. Sezonul e terminat. 

*E dramatic ce se întâmplă. A mai avut probeleme de genul acesta. Ea ne-a ţinut foarte mult în meciul cu Ungaria, prin golurile ei.
citeste totul despre: