Ce trădare! "Perla" Borussiei Dortmund a semnat cu rivala Bayern Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern Munchen a achitat clauza de 37 de milioane de euro şi şi-a asigurat serviciile lui Mario Gotze, mijlocaşul ofensiv al Borussiei Dortmund şi al echipei naţionale a Germaniei.

Mijlocaşul ofensiv al echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze, va juca din sezonul viitorul la formaţia Bayern Munchen, a anunţat, marţi, site-ul oficial al clubului din Dortmund.

Conform sursei citate, Bayern Munchen a decis să plătească clauza de reziliere a contractului lui Gotze cu Dortmund, în valoare de 37 de milioane de euro.

"Suntem dezamăgiţi de această pierdere, dar Gotze şi impresarii săi s-au comportat în conformitate cu contractul", a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele Consiliului Director al grupării Borussia Dortmund.

Mario Gotze, în vârstă de 20 de ani, a evoluat până acum la Borussia Dortmund. El este primul transfer realizat de Bayern Munchen pentru sezonul viitor, atunci când pe banca tehnică se va afla spaniolul Josep Guardiola.

Vestea a căzut cum nu se putea mai prost pentru fanii Borussiei Dortmund, chiar înaintea confruntării cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor, partidă programată miercuri seara (ora 21.45, DigiSport şi DolceSport). Oficialii Borussiei au făcut un apel la suporteri, să-l trateze pe Mario Gotze ca şi până acum, temându-se de faptul că fotbalistul va fi huiduit copios. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite