Ce sumă au plătit dinamoviştii ca să-şi bată joc de Steaua şi câţi oameni au participat la organizarea celei mai tari farse din istoria fotbalului nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul cu Doar Dinamo Bucureşti
Mesajul cu Doar Dinamo Bucureşti

Un grup de suporteri dinamovişti a oferit cea mai tare farsă din istoria fotbalului românesc, ridiculizând suflarea stelistă la meciul cu Manchester City.

Planul dinamoviştilor a fost diabolic şi în ciuda efectului extraordinar pe care l-a avut nici n-a costat vreo avere şi nici n-a fost pus la cale de o armată de oameni. Gigi Becali a fost păcălit de o aşa zisă firmă din Germania, care s-a oferit să facă gratis o coregrafie de excepţie pe tema "30 de ani de la Sevilla". Numai că, în locul acestui mesaj, tribuna a arătat "Doar Dinamo Bucureşti!". 

Conform, Digisport, coregrafia i-a costat pe "câini" 6.000 de euro, iar planul a fost derulat de 16 oameni. Câţiva dintre ei au stat la tribuna I şi în momentul desfăşurării coregrafiei au filmat totul, punând imediat imaginele pe reţelele sociale, astfel că până s-au dezmeticit steliştii deja imaginile  fuseseră săspândite în mediul virtual, ajungând ulterior în toate colţurile lumii.

Poza zilei de la Steaua - Manchester City. Ce făcea Adi Popa în timp ce Guardiola dădea indicaţii tactice

Care e oficialul stelist care ar trebuie să intre în pământ de ruşine pentru vorbele spuse la adresa lui Guardiola

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite