Ce spune selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, despre România, după ce ambele echipe s-au calificat la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa naţională a României
Echipa naţională a României

Selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, a declarat că performanţa reuşită de jucătorii săi, care s-au calificat la Campionatul European din 2016, va fi greu de egalat.

"Am primit un sms de la selecţionerul Ţării Galilor, Chris Coleman, care mi-a transmis că mai bine de atât nu se poate şi sunt de acord cu el. Este excepţional. Avem o echipă încrezătoare şi vom continua să ne îmbunătăţim jocul. Jucătorii merită să fie la turneul final. Avem fotbalişti minunaţi. România şi Ungaria au fost adversari dificili, dar noi am fost cea mai bună echipă din grupă. E clar! Am ştiut cum să jucăm şi să facem lucrurile bine. Nu ştiu cât voi mai fi manager, dar probabil că niciodată nu voi mai reuşi o astfel de performanţă. Mă simt minunat, am o legătură specială cu jucătorii şi sunt fericit că am adus bucurie şi ţării şi fanilor", a afirmat O'Neill, în vârstă de 64 de ani. 

Echipele naţionale ale Irlandei de Nord şi României s-au calificat la Campionatul European din 2016, iar reprezentativa Ungariei a terminat pe locul trei în grupa F şi aşteaptă să vadă dacă va merge direct la turneul final din Franţa sau va juca în baraj, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite