Ce spune raportul preliminar al morţii lui Kobe Bryant: pilotul ar fi comis o eroare fatală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani
Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani

Anchetatorii au publicat, în acest weekend, un raport preliminar al accidentului de elicopter, în urma căruia şi-au pierdut viaţa atât Kobe Bryant, cât şi fiica sa, Gianna, alături de alte şapte persoane.

Raportul arată că pilotul Ara Zobyan avea nevoie să se plaseze la o altitudine mai mare, astfel încât să evite impactul mortal. Mai exact, acesta se afla la doar 30 de metri de o zonă cu vizibilitate bună, distanţă care ar fi putut fi parcursă în 12 secunde. În realitate, pilotul ar fi început o coborâre în viteză şi ar fi virat spre stânga, prăbuşindu-se cu o viteză de 180 de kilometri pe oră. Conform primelor informaţii, elicopterul nu ar fi avut probleme la motor. 

Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani, alături de fiica sa, Gianna, care avea 13. Tragedia s-a petrecut în Calabasas, un orăşel din California, Statele Unite ale Americii. Cei doi, alături de alte şapte persoane, călătoreau spre un centru de antrenament pentru baschetbalişti amatori şi profesionişti, Kobe Bryant fiind cofondator al academiei respective.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite