Ce şanse sunt ca Rapid să „dribleze“ retrogradarea: Niculae a socotit câte meciuri din cele opt ar trebui câştigate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Niculae (numărul 21)
Daniel Niculae (numărul 21)

Giuleştenii tocmai au angajat al patrulea antrenor din acest sezon, sunt la şase puncte de salvare şi par să aibă nevoie de un miracol pentru a rezista în Liga I. Totuşi, în rândul fotbaliştilor mai există speranţe.

Rapid l-a instalat pe Cristiano Bergodi, un tehnician care, de-a lungul carierei, s-a mai confruntat de două ori cu evitarea retrogradării ca obiectiv. 

Totuşi, parcă niciodată misiunea italianului n-a fost atât de dificilă ca acum. Cu toate acestea, Daniel Niculae, nominalizat printre dezamăgirile mandatului lui Cristi Pustai, crede că Rapid poate juca în primul eşalon şi în următoarea stagiune.

Ce a spus?

„Starea de spirit nu poate să fie una bună după trei înfrângeri consecutive. Dar trebuie să strângem rândurile. Au mai rămas opt meciuri, dacă vom câştiga cinci dintre ele, ne salvăm“, a declarat atacantul de 32 de ani la Digi Sport.

El a negat faptul că în cadrul lotului ar fi apărut contre între fotbaliştii români şi cei aduşi de afară.

„Nu există nicio ruptură în vestiar între români şi străini. E clar că nu poţi să fii prieten cu toată lumea. Sunt discuţii care apar la bine, care apar şi după înfrângeri. Şi noi am tras un semnal de alarmă, pentru că dacă vom continua aşa, nu ne salvăm. Trebuie să fim mai agresivi. Trebuie să fim mult mai uniţi, cum am arătat la începutul acestui retur. Trebuie să venim cu ceva nou, suntem pe loc retrogradabil şi, dacă nu propunem ceva ofensiv, va fi foarte greu să înscriem şi să câştigăm meciuri“, a adăugat Niculae.

Acesta a comentat şi plecarea lui Cristi Pustai de pe banca tehnică: „Matematic se mai putea îndeplini obiectivul cu Pustai. Practic era foarte, foarte greu şi e în continuare foarte greu de îndeplinit obiectivul. Fiind jucător al Rapidului nu pot să comentez numirea antrenorului. Nu contează cine e antrenor, noi trebuie să încercăm să dăm totul pe teren. Pentru că în ultimele meciuri am rămas puţin corijenţi la acest lucru“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite