Ce ruşine: Românii au atacat pagina de Facebook a lui Mertens! Remarca făcută de CTP la TV a dat naştere unui val de ură

Ce ruşine: Românii au atacat pagina de Facebook a lui Mertens! Remarca făcută de CTP la TV a dat naştere unui val de ură

Din păcate, mulţi oameni nu realizează că au o responsabilitate destul de mare, atunci când vorbesc la televizor, mai ales în momentele delicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Întrucât regulamentul permite aşa ceva, nu s-a comis nicio infracţiune. Veridicitatea acuzaţiilor lui Cristian Tudor Popescu nu va putea fi niciodată verificată. 
 
Cert e că, după acest comentariu al lui CTP, sute de români au luat cu asalt pagina de Facebook a lui Elise Mertens şi au postat mesaje care mai de care jenante la adresa campioanei de la Doha! În cele mai fericite cazuri, belgianca a fost catalogată „doar“ o „trişoare“.
 
 
CTP nu e la primul derapaj!
 
Deşi reacţia reprobabilă a fanilor români nu poate fi pusă exclusiv pe seama lui, acest incident sugerează că genul acesta de comentarii trebuie cântărite cu mare atenţie, mai ales în cazul unui comentator cu notorietate, care se bucură de respectul celor care-l urmăresc.
 
Din păcate, nu e pentru prima dată când CTP comite o astfel de gafă! În august 2017, atunci când Halep a pierdut finala de la Cincinnati în faţa lui Muguruza, scor 1-6, 0-6, reputatul jurnalist a mai făcut un comentariu urât, spunând că Halep poate fi acuzată de non-combat!

„Simona nu a intrat în ring, nu a luptat în 95% din meci. A avut o evoluţie cenuşie. Unii se pot gândi şi la un meci aranjat. Din păcate, arată şi aşa. Nu se pune problema totuşi de aşa ceva“, a spus atunci CTP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările