Ce i-a scris Becali românului condamnat la moarte în Malaezia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei l-a chemat ieri, la palat, pe Dumitru Gologan pentru a-i oferi, aşa cum a promis, cărţi sfinte, bani, dar şi câteva cuvinte de îmbărbătare pe care i le-a scris chiar el lui Ionuţ Gologan, aflat la un pas de eşafod în Malaezia.

Înaintea întâlnirii, George Becali a dezvăluit, pentru Ziarul ”ring”, în ce constă ajutorul pe care i-l trimite tânărului prin intermediul tatălui său. ”Aşa cum am promis, o să-i dau o Biblie ortodoxă să-i ducă băiatului aflat la închisoare. O să-i dau şi o cruce. O icoană. O să-i dau nişte cărţi sfinte să le citească. O să-i dau nişte bani pentru drum, pentru cheltuială”, a mărturisit George Becali.

Şi a ţinut să adauge: ”Şi o să-i scriu şi nişte rânduri. Pentru că eu consider că acest băiat care a greşit, dacă se va căi, are, acum, posibilitatea mântuirii. Are ocazia să se mântuiască precum tâlharul de pe cruce. Aflându-se acolo în suferinţă, dacă se căieşte, este ca tâlharul de pe cruce. Tâlharul de pe cruce care a crezut, s-a căit şi s-a mântuit în ultima clipă a ajuns cu Hristos în Rai. Sau este ca în pilda din Evanghelie care arată cum cei din urmă vor fi cei dintâi. Asta o să-i scriu”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite