Ce pedeapsă a primit Nick Kyrgios, după gesturile golăneşti pe care le-a făcut la Roma

Ce pedeapsă a primit Nick Kyrgios, după gesturile golăneşti pe care le-a făcut la Roma

Nick Kyrgios

Nick Kyrgios şi-a aflat pedeapsa după ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud, din turul al doilea de la Roma, în urma unei crize de nervi, care l-a determinat să facă nişte gesturi golăneşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

ATP a confirmat că tenismenul australian a pierdut meciul prin abandon şi a anunţat că acesta va fi amendat cu 20.000 de euro. În plus, australianul va pierde atât punctele, cât şi premiul pentru victoria pe care o obţinuse în runda inaugurală.  Australianul Nick Kyrgios s-a autoeliminat în turul doi la Mastersul de la Roma, după ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud, la scorul de 6-3, 6-7(5), 2-1.

În setul trei, după un punct pierdut, Kyrgios a început să se certe cu un suporter, despre care a spus că îl deranja. Arbitrul de scaun al partidei a decis să-l penalizeze.

Nefiind de acord cu decizia arbitrului, australianul a aruncat cu racheta şi apoi şi cu un scaun în mijlocul terenului. Apoi a decis să-şi strângă lucrurile şi să părăsească terenul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: