Ce a păţit Ianis Hagi: Antrenorul lui Rangers a explicat situaţia românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi
Ianis Hagi

Mijlocaşul de 22 de ani a avut un start fulminant de sezon, marcând primul gol oficial al echipei sale, în noua ediţie din Scottish Premier League. Din păcate, şeptarul formaţiei din Glasgow n-a rezistat nici măcar o repriză pe teren.

Ianis Hagi a fost titular, în victoria celor de la Rangers, acasă, cu Livingston, scor 3-0. Mai mult, după cum „Adevărul“ a arătat aici, românul a deschis drumul formaţiei sale spre victorie, punctând, în minutul 8.

Apoi însă, internaţionalul român s-a „rupt“ şi a părăsit terenul. Chiar şi fără Ianis Hagi pe teren, Rangers s-a descurcat, marcând de încă două ori. După meci, antrenorul Steven Gerrard a explicat ce a păţit Ianis Hagi şi a lăsat de înţeles că acesta poate rata următorul meci, cel de marţi (ora 20.00), cu Malmo (Suedia), în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Ce a spus Steven Gerrard?

*E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales acum, când avem doar trei schimbări la dispoziţie. A marcat un gol important pentru noi, sper ca accidentarea să nu fie serioasă. Glezna e inflamată acum puţin, dar sper că nu-l va ţine departe de teren mult timp. Există şanse să rateze meciul de marţi, dar avem staff medical foarte bun şi sper să reuşească să-l recupereze pentru meci, pentru că e un jucător important pentru noi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite