Ce părere au foştii săi coechipieri de la Espanyol despre antrenorul Gâlcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Gâlcă
Constantin Gâlcă

Foştii coechipieri ai lui Constantin Gâlcă la Espanyol Barcelona, Pacheta, Posse, Manolo Serrano şi Juan Capdevila, i-au făcut o prezentare tehnicianului român în cotidianul Marca.

Pacheta a jucat alături de Gâlcă două sezoane. “Citeşte foarte bine jocul şi asta înseamnă să fii un bun antrenor”, a spus Pacheta, care asigură că acest lucru poate fi extrem de important pentru Gâlcă în etapa sa ca antrenor. La rândul său, Posse, a câştigat Cupa Spaniei alături de Gâlcă în 2000, în meciul cu Atletico. Cei doi au fost coechipieri timp de trei sezoane. Pentru Posse, Gâlcă este un profesionist şi recunoaşte că deşi românul pare serios, s-au distrat bine împreună.

“Ca jucător avea idei clare şi ca antrenor, la prezentare, şi-a arătat principiile. Este un lucru important pentru a marca identitatea pe care doreşte să o dea echipei. Ca fotbalist, îi plăcea să analizeze partidele”, a explicat argentinianul, citat de Mediafax. Juan Capdevilla subliniază că Gâlcă era riguros: “Nu făcea multe glume, era tăcut, timid, dar mereu îşi spunea părerea”. Foştii coechipieri susţin că au recunoscut în Gâlcă un potenţial antrenor, iar acest lucru este evidenţiat de faptul că a antrenat echipa a doua a Almeriei, iar apoi Steaua, unde a câştigat trei trofee. “Când cineva are acest palmares trebuie să-i dai şanse”, spune Serrano.

Antrenorul Constantin Gâlcă a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei Espanol Barcelona, scor 2-1, cu Levante, rezultat în urma căruia catalanii au acces în optimile Cupei Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite