Ce obiectiv şi-a impus Tecău în 2016 şi ce şanse sunt să refacă cuplul cu Mergea

Ce obiectiv şi-a impus Tecău în 2016 şi ce şanse sunt să refacă cuplul cu Mergea

Horia Tecău

În circuitul ATP, Horia Tecău îl are partener pe olandezul Jean-Julien Rojer, iar Florin Mergea pe Rohan Bopanna. Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au însă loc în perioada 5-21 august, iar Mergea şi Tecău ar putea alcătui atunci cuplul de aur al României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tenismanul Horia Tecău a confirmat faptul că doreşte să joace mai multe meciuri alături de Florin Mergea, pentru a fi în formă maximă în vederea obţinerii unei medalii la dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Ca să câştigăm o medalie de aur acolo la Olimpiadă, trebuie să programăm asta foarte bine, să ne facem un program comun de turnee şi antrenamente împreună, atunci când suntem în Bucuresti. O să căutăm nişte turnee să jucăm împreună, turneul de la Bucureşti poate fi unul. Toate aceste meciuri jucate împreună se adună şi avem şanse să jucăm în formă maximă la Rio", a declarat Tecău la DigiSport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările