Ce meciuri splendide ne aşteaptă la French Open: Semifinalele sunt fabuloase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au rămas în competiţie doar opt sportivi. Câte patru la feminin şi la masculin. Finala feminină se va disputa sâmbătă, iar ultimul act de la masculin va avea loc duminică.

Iubitorii tenisului au ce savura în ultimele zile de la French Open 2020! Ultimul Grand Slam al anului programează nişte confruntări stelare în semifinale, atât la fete, cât şi la băieţi.

Miercuri seară, s-au jucat ultimele două sferturi de pe tabloul masculin. Mai întâi, grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP) l-a spulberat pe Andrey Rublev (12 ATP), în minimum de seturi: 7-5, 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 57 de minute.

Apoi, pe teren a intrat liderul mondial, Novak Djokovici pentru duelul cu spaniolul Pablo Carreno-Busta (18 ATP). Şi, fără set pierdut în primele sale patru meciuri la Paris, Nole a fost chinuit un pic. Sârbul de 33 de ani a cedat primul set cu 4-6, dar apoi nu i-a dat nicio şansă adversarului său pe care l-a învins în următoarele trei seturi: 6-2, 6-3, 6-4. Meciul a durat 3 ore şi 13 minute.

Aşadar, semifinalele de la French Open în ambele probe arată în felul următor:

*Djokovici (1 ATP) - Tsitsipas (6 ATP)

*Nadal (2 ATP) - Schwartzman (14 ATP)

Aceste meciuri se vor disputa, vineri.

La fete, urmează, joi, următoarele confruntări:

*Podoroska (131 WTA) - Swiatek (53 WTA) ora 16.00

*Kenin (6 WTA) - Kvitova (11 WTA) după primul meci

Eurosport transmite turneul de la Roland Garros. 

La băieţi, campionul en-titre e Nadal, în timp ce deţinătoarea trofeului la feminin, Ashleigh Barty (1 WTA), n-a făcut deplasarea la Paris pentru ediţia din acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite