Ce îşi reproşează Cătălina Ponor după ce a terminat doar pe locul 7 în finala de la bârnă a Jocurilor Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, singura gimnastă din România prezentă la Rio de Janeiro, a avut o prestaţie slabă în finala de la bârnă şi a terminat pe locul 7.

În zona mixtă, rezervată declaraţiilor pentru presă, Cătălina Ponor a dat vina pe ”energia negativă transmisă de anumite persoane”, energie care a pus-o sub presiune. ”Este greu, pentru că, din păcate, am dat undă verde acelor mesaje negative şi gânduri negative îndreptate către mine de acele persoane care nu şi-au dorit ca eu să fiu aici. Mă bucur că am reuşit să lupt, atât cât am putut să lupt, presiunea a fost mare, emoţiile au fost multe. Şi asta este. Nu mi-a ieşit cum am dorit să fie. Campioană olimpică sunt, şi nu o dată, de trei ori. Nu am absolut nimic de pierdut. Mi-am jucat şansa până la capăt. Dacă n-a fost să fie.

E nomal ca energiile negative să mă atingă. Au fost mesaje pe care eu nu pot să le trec cu vederea. Au fost mesaje foarte dure, nu vreau să le dau apă la moară, dar m-au atins. Presiunea a fost mare, mi-am dorit să dau peste nas şi nu am reuşit, numai pentru faptul că mi-am dorit prea mult. Persoanele respective nu sunt din interiorul sportului. Sunt mesaje de la diverşi oameni", a spus Cătălina Ponor conform prosport.ro.

Cine e sportiva care şi-a dat afară colega de cameră pentru a face sex înainte de concur la Rio

Sub aşteptări! Pe ce loc se află Românie în clasamentul pe medalii după zece zile de concurs la Rio de Janeiro

Mesajul lui Marian Drăgulescu după ce a ratat la mustaţă medalia olimpică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite