Ce i-a enervat pe tricolori la meciul cu Serbia: „A fost execrabil! Mai bine nu mai vorbesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

Gazonul a arătat foarte bine la început, dar pe parcurs s-a rupt.

"Trebuie mai mult curaj, dar şi terenul ne-a dezavantajat. Din nou, problema gazonului, care a fost execrabil. Înainte de meci, toată lumea a spus că avem un gazon perfect, dar cred că a fost cel mai prost gazon pe care am jucat vreodată. Mult mai rău decât înainte. Nu aţi văzut? Nici nu se putea sta în picioare! Se rupea din toate părţile. Dar, ce putem să facem noi, jucătorii? Jucăm... Mai bine nu mai vorbesc", a spus Ciprian Tătăruşanu, la finalul meciului România - Serbia 0-0.

"La încălzire am schimbat de 3 ori ghetele, pentru că nu ştiam cu ce să joc. Dacă jucam cu filet se rupea, dacă jucam cu turnate îmi era teamă să nu alunec, chiar nu ştiu ce să mai spun despre acest gazon. Păcat de acest stadion foarte frumos, în care s-au băgat foarte mulţi bani", a spus, la ProTV, Răzvan Marin, fotbalistul lui Standard Liege.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite