Ce finală avem la Dubai: A doua semifinală s-a încheiat după un duel superb, cu patru mingi de meci

Ce finală avem la Dubai: A doua semifinală s-a încheiat după un duel superb, cu patru mingi de meci

Belinda Bencic

Petra Kvitova (4 WTA) a avut ce vedea în aşteptarea adversarei sale din ultimul act, care e programat pentru sâmbătă, de la ora 17.00 (Digi Sport).

Ştiri pe aceeaşi temă

Elina Svitolina (6 WTA) şi Belinda Bencic (45 WTA) au oferit un spectacol de cinci stele la Dubai în a doua semifinală care s-a întins pe două ore!

Bencic a luat primul set destul de uşor, conducând cu 5-1, înainte de a câştiga cu 6-2. Apoi însă, a urmat un set doi dramatic, cu cinci break-uri în care, într-un final, Svitolina s-a impus cu 6-3.

Decisivul a fost pe muchie de cuţit! Primele şase game-uri au fost pe serviciu, apoi Svitolina a făcut break pe care l-a şi consolidat, ducându-se la 5-3. La 5-4, ucraineanca a servit chiar pentru câştigarea meciului, însă Bencic a făcut break la zero: 5-5!

La 6-5 pentru elveţianca, aceasta a avut trei mingi de meci pe serviciul lui Svitolina, însă ucraineanca a rezistat şi a trimis decisivul în tiebreak. Aici însă, Bencic s-a impus, clar, cu 7-3 şi o va întâlni pe Kvitova în finala de sâmbătă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările