Ce decizie fără precedent a luat Juventus pentru a îl apăra pe Cristiano Ronaldo de repercusiuni în cazul de viol din SUA

Ce decizie fără precedent a luat Juventus pentru a îl apăra pe Cristiano Ronaldo de repercusiuni în cazul de viol din SUA

New York Times scrie că Juventus Torino va participa în vară la International Champions Cup în China şi nu în SUA, pentru a-l proteja pe Cristiano Ronaldo, acuzat de viol.

Deşi echipa italiană a mers în ultimii ani în SUA, în acest an conducerea a decis să plece în China pentru turneul amical din presezon. New York Times, care citează surse din cadrul clubului, notează că decizia de a prefera China în locul SUA a fost luată pentru a-l proteja pe Cristiano Ronaldo, fotbalistul fiind acuzat de viol în America.

Anul trecut, la 2 octombrie, poliţia din Las Vegas a anunţat că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: